Vóór 16:00 uur besteld
morgen in huis!
Vanaf 99 euro gratis
verzenden binnen NL
Europa vanaf 150 euro

Privacy-policy

YOGA-PILATESSHOP

Over ons privacybeleid
Yoga-Pilatesshop.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de dienstverlening zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Yoga-pilatesshop.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de dienstverlening. 

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Yoga-pilatesshop. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 22 mei 2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen. De contactgegevens zijn vermeldt aan het einde van ons privacybeleid.


Over de gegevensverwerking
Hieronder staat beschreven op welke wijze Yoga-pilatesshop uw gegevens verwerkt, waar deze worden opgeslagen, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn. 


Webformulieren
Op onze website vindt u een aantal webformulieren waar wij u vragen om persoonsgegevens in te vullen, zoals bijvoorbeeld uw (bedrijfs-)naam, adresgegevens, e-mailadres, (mobiele) telefoonnummer en betaalgegevens. Wij gebruiken deze gegevens enkel voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte houden. 


Klantaccount  en nieuwsbrief

U kunt een klantaccount aanmaken en u abonneren op de nieuwbrief. De door u verstrekte informatie wordt alleen gebruikt om te zorgen dat u ingeval van een klantaccount uw gegevens bij een volgende bestelling niet meer opnieuw hoeft in te voeren en dat u toegang heeft tot uw bestelhistorie.

In geval van een abonnement op de nieuwbrief blijft u op de hoogte over de ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Via een e-mailbericht kunt u ons verzoeken om uw klantaccount c.q. nieuwbrief abonnement op te heffen. Ook kunt u zich afmelden op onze nieuwsbrief door gebruik te maken van de uitschrijflink in de nieuwsbrief.


Cliëntmanagement en facturatie
Onze klantgegevens worden in het CRM van onze webwinkelsoftware bewaard en vervolgens enkel voor administratieve doeleinden gebruikt. 


E-mail

Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Roundcube die aan ons geadviseerd is door ons webbureau Ditisabc. Deze partijen hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.


Webhosting en database

Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Magento, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Ditisabc. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, heeft Ditisabc toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden. Zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Ditisabc is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen. Bekijk hier het privacy policy beleid van Ditisabc.


Webhosting

Wij nemen webhosting- en emaildiensten af van DitisABC en Roundcube. DitisABC en Roundcube  verwerken persoonsgegevens namens ons en gebruiken uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Magento, Ditisabc en Roundcube hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Magento, Ditisabc en Roundcube is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. 


Yoga-pilatesshop doet ook aan dropshipping. Dat wil zeggen dat zij een deel van de aangeboden producten zelf niet op voorraad heeft. Voor de uitvoering van de overeenkomst is het dan ook noodzakelijk dat uw gegevens gedeeld worden met derden die de bestelling dan verder behandelen. Dit wordt in de Algemene Verordening Gegevensbescherming “verwerken” genoemd. Met deze derden bestaan afspraken met betrekking tot het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens (verwerkingsovereenkomsten). Yoga-pilatesshop deelt nooit, zonder uw medeweten en toestemming, gegevens met derde voor marketingdoeleinden van derden.


Uw gegevens worden in de volgende gevallen met derden gedeeld:

Google Analytics: Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Google-diensten en producten.


Payment processors
– MultiSafepay, Multifactor en Paypal
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van MultiSafepay, Multifactor en Paypal. MultiSafepay, Multifactor en Paypal verwerken uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. MultiSafepay, Multifactor en Paypal hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. MultiSafepay, Multifactor en Paypal behouden zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. 

Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens  zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van MultiSafepay’s, Mulftifactor’s en Paypal’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. MultiSafepay, Multifactor en Paypal bewaren uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.


Feedback Company:
 Wij verzamelen reviews via het platform van Feedback Company. Als u een review achterlaat via Feedback Company dan kunt u uw naam en e-mailadres opgeven. U kunt ook anoniem feedback geven. Feedback Company deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review kunnen plaatsen. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met Feedback Company. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Feedback Company heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor Feedback Company derden inschakelt. Lees hier de privacy policy van Feedback Company.


Verzenden en logistiek – Post NL en/of Parcelware
: Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van PostNL/Parcelware voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL/Parcelware delen. PostNL/Parcelware gebruiken deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL/Parcelware onderaannemers inschakelen, stellen PostNL/Parcelware uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.


Automatisch verzamelde gegevens:
Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.


Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
: In voorkomende gevallen kan Yoga-pilatesshop op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.


Bewaartermijnen:
Wij bewaren uw gegevens zolang u een account bij ons heeft. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken dan wel uw account verwijdert. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. De gegevens over uw aankoop bewaren wij ook om eventuele vragen over garantie te kunnen beantwoorden of andere vragen dan wel klachten over het product.

Uw rechten


Op grond van geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. 

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.


Inzagerecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op u als persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan ons door een e-mail te sturen naar de contactgegevens die vermeldt staan aan het einde van het privacybeleid. U ontvangt binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder de vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. 


Rectificatierecht
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op u als persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan ons door een e-mail te sturen naar de contactgegevens die vermeldt staan aan het einde van het privacybeleid. U ontvangt binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.


Recht op beperking van de verwerking
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op u als persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan ons door een e-mail te sturen naar de contactgegevens die vermeldt staan aan het einde van het privacybeleid. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt. 


Recht op overdraagbaarheid
U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op u als persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan ons door een e-mail te sturen naar de contactgegevens die vermeldt staan aan het einde van het privacybeleid. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kan Yoga-pilatesshop in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. 


Recht van bezwaar en overige rechten
U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Yoga-pilatesshop. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. 

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Yoga-pilatesshop verwerkt uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken of mail naar info@yoga-pilatesshop.nl.

Cookies

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. 

Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies. De functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan u snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat u onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd. De analytische cookies gebruiken wij om te analyseren hoe vaak onze website wordt gebruikt. Indien de analytische cookies geen grote impact op uw privacy heeft, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd.

De volgende websites plaatsen cookies om de volgende redenen:

Google AdWords (tracking cookie): Meet hoe de website wordt gebruikt en hoe u ons heeft gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Wijzigingen in het privacybeleid


Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte. 

Contactgegevens

Yoga-pilatesshop.nl

Postadres:                   M.G. de Bruinlaan 14
                                       3571 VE Utrecht

Telefoonnummers:      +31 (0)6 30 44 34 85
                                           +31 (0)6 21 96 14 17

E-mail:                                info@yoga-pilatesshop.nl

 

 

 

Yoga & PIlates